Woman slumbers couch with hands head

Projecten

Project Houten

warmtepomp

Deze woning in Houten wilde graag verduurzamen en van het gas af en daarom is er voor gekozen om de CV ketel te verwijderen en een Midea warmtepomp systeem te laten installeren door Calor Clima B.V.

De warmtepomp verwarmt nu de vloerverwarming en de laag temperatuur radiatoren met 45ᴼC watertemperatuur en verzorgt ook het sanitair water doormiddel van een horizontale sanitair water tank van 220 liter die op de zolder is geplaatst. Deze woning is nu volledig gasloos en de stroom wordt grotendeels voorzien door zonnepanelen.

Project Meteren

warmtepomp en airconditinoning

Voor deze gasloze nieuwbouwwoning op de Plantage in Meteren heeft Calor Clima B.V. een Midea warmtepomp installatie met vloerverwarming geïnstalleerd voor de begane grond.

Deze installatie kan ook koelen en ook het sanitair water wordt door de warmtepomp verzorgt. Voor de slaapkamers en ook in de woonkamer is er tevens een Midea airconditioning systeem geïnstalleerd. Met deze airconditioning worden de slaapkamers volledig verwarmd en gekoeld. Deze woning is daardoor volledig gasloos en wordt door zonnepanelen voorzien van gratis stroom.

Project Loosdrecht

warmtepomp

Deze woning in Loosdrecht had een dermate hoog gasverbruik dat er voor gekozen is om de CV ketel te verwijderen en een Midea warmtepomp systeem te laten installeren door Calor Clima B.V.

De warmtepomp verwarmt nu de bestaande radiatoren met 55ᴼC watertemperatuur en zorgt ook voor het sanitair water doormiddel van een sanitair water tank van 300 liter. Wanneer later het afgifte systeem naar Laag Temperatuur Verwarming wordt omgebouwd dan kan de watertemperatuur van de warmtepomp lager worden ingesteld. Deze woning is nu volledig gasloos en de stroom wordt voorzien door zonnepanelen.

Project Almere

een warmtepomp, airconditioning en een warmte terug win unit

Voor dit nieuwe en gasloze bedrijfspand in Almere heeft Calor Clima B.V. een warmtepomp, airconditioning en een warmte terug win unit voor de ventilatie geplaatst.

De warmtepomp verwarmt de vloerverwarming op de begane grond en de 1e verdieping. Op de 1e verdieping zijn er ook 2 airconditioning units geplaatst om te verwarmen en koelen.

De WTW unit zorgt er voor dat er altijd voldoende ventilatie in het pand aanwezig is. Op de WC’s zijn ook nog enkele afzuigventilators geplaatst door Calor Clima B.V.

Ik heb het contact met dit bedrijf als zeer prettig ervaren. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, waarna een vakkundig advies volgde. De afhandeling verliep volgens afspraak en professioneel. Ik ben zeer tevreden. Kortom, een aanrader!

Marja - Meteren

Een echte aanrader. Zeer deskundig personeel, snelle service en de warmtepomp werkt perfect.

Bob ockhuizen - Loosdrecht

Buitenunit.3

Producten

LEES MEER

contact opnemen

Voor vragen, offertes en bestellingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Verzoek

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

De installateur voor Warmtepompen, Airconditioning en Ventilatie voor Midden Nederland!

Calor Clima B.V.

Plantijnweg 14b
4104 BB  CULEMBORG

info@calorclima.nl

Certificaat BRL 100 BLR 200 Calor Clima Culemborg

Calor Clima BV is BRL100 en BRL200 gecertificeerd

© Calor Clima 2023 

Algemene voorwaarden

Delen