Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Air conditioner white wall room interior background

Airconditioning

Air conditioning decoration interior
Woman works tablet home

Koelen en verwarmen met een airconditioning systeem wordt in Nederland steeds noodzakelijker.  De zomers zijn steeds warmer en in de omschakeling naar gasloos wonen wordt in het najaar, winter en het voorjaar de airconditioning vaak als een lucht/lucht warmtepomp toegepast om zeer energiezuinig te kunnen verwarmen.

De beste airco’s zijn het meest zuinig en het stilst. De iets goedkopere airco’s zijn nog steeds zeer energiezuinig, maar geven bij de buitenunit soms iets meer geluid. Ook is het mogelijk om meerdere binnendelen op 1 multisplit buitendeel te plaatsen, waardoor je minder buitendelen krijgt.

De kosten om een airconditioning systeem te laten installeren is afhankelijk van veel factoren. Het gekozen merk, benodigde installatiekosten, verplichte bedrijf certificeringen, deskundig advies, garantie en service.

Calor Clima B.V. gaat voor kwaliteit en tevreden klanten. Met 30 jaar ervaring in de airconditioning branche garanderen wij een juist gecalculeerd, geïnstalleerd en energiezuinig werkend systeem voor uw woning of bedrijfspand. Ook voor garantie, service en onderhoud bent u bij Calor Clima B.V. aan het juiste adres.

Buitenunit.3

Producten

LEES MEER

Contact opnemen

Voor vragen, offertes en bestellingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Verzoek

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

De installateur voor Warmtepompen, Airconditioning en Ventilatie voor Midden Nederland!

Calor Clima B.V.

Plantijnweg 14
4104 BB  CULEMBORG

info@calorclima.nl

Certificaat BRL 100 BLR 200 Calor Clima Culemborg

Calor Clima BV is BRL100 en BRL200 gecertificeerd

© Calor Clima 2023 

Algemene voorwaarden

Privacy

Delen